Sunt pe bune! Si unele sunt chiar fierbinti! Tv.Com a publicat un top cu cel mai strasnic pazite secrete ale vedetelor de la Hollywood.
Nimic nu scapa ochiului vigilent al presei! Am tras si noi cu ochiul si le discutam impreuna cu voi pe cele care ne-au surprins cel mai tare. Spicuite si imbogatite. Dragelor, luati-va cafeaua si poftiti la o barfa mica!

Prima ne este servita de Sarah Jessica Parker si Kim Cattrall, indragitele interprete ale personajelor Carrie, respectiv Samantha, din popularul serial Totul despre sex (Sex and The City). In serial ele sunt foarte bune prietene, dar in realitate lucrurile nu stau deloc asa. Este remarcabil insa jocul actoricesc! Chiar sunt foarte credibile, intregul serial dealtfel mi se pare foarte reusit. Marul discordiei se pare ca se afla in nemultumirea actritei Kim Cattrall vizavi de onorarii. Ea nu a putut sa inteleaga nici in ruptul capului de ce Sarah Jessica Parker a primit mai multi bani decat ea si celelate doua colege, Kristin Davis, interpreta lui Charlotte, si Cynthia Nixon, respectiv Miranda in serial. Sarah si Kim evitau sa isi vorbeasca in pauzele din timpul filmarilor la serial.


Despre autor:

Kudika

Citeste articolul integral in Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.