Lazarov e hotarat sa o actioneze in judecata pe Zavoranu, careia ii cere daune morale de 2 milioane de euro.

Actrita a renuntat la colaborarea cu faimosul producator la sfarsitul lunii iunie, preferand sa se ocupe personal de demararea proiectului, in ciuda costurilor exorbitante, de aproximativ 2,5 milioane de euro.

In toiul pregatirilor pentru inceperea filmarilor la serialul “Razbunarea Oanei”, Zavoranu s-a trezit cu o citatie de la politie, prin care era anuntata ca este data in judecata de Valeriu Lazarov.

“Am fost si am dat declaratii la politie. Am aflat ca ma da in judecata pe motiv ca i-am denigrat imaginea si ca, din cauza declaratiilor mele calomnioase, nu a mai putut incheia nici un contract din luna iunie, pana in prezent”, a declarat Oana, pentru Click!.

Pe de alta parte, reprezentantul lui Valeriu Lazarov nu ne-a oferit mai multe detalii in legatura cu acest subiect, rezumandu-se sa ne spuna ca producatorul a demarat formalitatile necesare unui proces.

"El se crede la Hollywood"

Vizibil indignata de fabuloasa suma pe care producatorul o pretinde, Zavoranu nu s-a putut abtine sa nu declare ca, de fapt, ea a fost cea careia i s-a creat o imagine falsa, in urma neintelegerilor:

“Nimeni nu pricepea de ce nu se face nici un casting. Eu a trebuit sa mint pentru Lazarov, care, desi primise de la Romantica un avans de 300.000 de euro, statea la Madrid. Cred ca el se crede la Hollywood si viseaza la rufe intinse”, ne-a mai spus, indignata, Oana.

Alte scandaluri in care a fost implicata Oana

- are un proces in desfasurare cu mama sa, pentru impartirea averii familiei Zavoranu.
- s-a certat cu regizorul primului ei videoclip, Marian Crisan, din cauza faptului ca acesta nu a dorit sa-l filmeze si pe motanul ei, Marty.
- a avut o disputa cu designerul Catalin Botezatu, care, insa, s-a stins repede, rezolvandu-se pe cale amiabila.
- duce un “razboi” permanent cu serban Huidu si Mihai Gainusa, acestia “atacand-o” in fiecare emisiune.

Cine e Valeriu Lazarov

- e cel mai cunoscut producator de emisiuni de televiziune si de telenovele din Romania.
- a produs telenovelele “Secretul Mariei” si “Vocea inimii” (Antena 1), serialul “Chiquititas (Kanal D).
- este producatorul unor emisiuni de succes precum “Surprize, Surprize”, “Iarta-ma”, “Din dragoste”, “Noaptea erorilor”.
- locuieste la Madrid si este casatorit cu Augusta Dumitrascu.