Desi are acasa un dressing cat o garsoniera, ticsit cu haine in valoare de o jumatate de milion de euro, Monica Columbeanu a preferat sa apara la Miss Romania 2007 (spectacol inclus in cadrul Galei Fotbalului Romanesc) in aceeasi rochie pe care a etalat-o la botezul fiicei sale si care a fost creata special pentru acel eveniment de designerul Catalin Botezatu.

Daca in postura de model, Monica a batut pur si simplu recordul anul acesta la Fashion Week, prezentand pentru nu mai putin de 26 de creatori, la Miss Romania 2007 sotia miliardarului Irinel Columbeanu si-a aratat in premiera talentele de amfitrion.

Din pacate, prestatia ei a fost sub asteptari, vocea timida si sovaielnica a acesteia lasand loc de interpretari in sala: “Parca ar fi la linia erotica!”, a remarcat un spectator profund marcat de discursul sotiei lui Irinel.

A ales rochia care i-a purtat noroc

Pentru ca Monica mai mult soptea decat prezenta, concurentele de la Miss s-au trezit in postura ingrata de a nu-si auzi nici macar ele numele, dar barem cei din public. Mustruluita in pauza de organizatori, doamna Columbeanu si-a mai dres putin glasul si a reusit sa se faca cat de cat auzita.

O alta surpriza pe care Monica a oferit-o a fost faptul ca a venit imbracata cu celebra rochie bej cu volane din matase naturala pe care a afisat-o si la botezul fiicei sale. Ori ii plac foarte tare creatiile lui Botezatu, ori din superstitie, ea a ales aceeasi tinuta care i-a purtat noroc in ziua crestinarii Irinei.

A prezentat gratis evenimentul

Desi, de fiecare data, a pretins onorarii bunicele pentru serviciile prestate, acum sotia lui Irinel Columbeanu a acceptat sa prezinte evenimentul organizat de Nicu Gheara gratis.

Dupa gala care s-a incheiat tarziu in noapte, Monica Columbeanu a fost nevoita sa-si faca bagajele pentru a decola dis-de -dimineata spre Londra, acolo unde participa la o sedinta foto pentru firma de lenjerie intima Bordelle.

Ea este Miss Romania!

Bruneta sexy din Iasi i-a dat gata pe fotbalistii care au asistat la spectacol

Castigatoarea titlului de cea mai frumoasa romanca este Alexandra Iacob, o tanara din Iasi de numai 19 ani.

Ea a primit ca premiu din partea organizatorilor o vacanta de doua saptamani la Cannes (chiar in timpul festivalului de film) si urmeaza sa participe la un concurs de miss din Thailanda.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.