Cel mai mare secret al Hollyood-ului a fost confirmat in momentul in care Jodie Foster a declarat, in timpul unei ceremonii de premiere, ca este lesbiana si ca are o relatie cu Cydney Bernard, partenera ei de viata de 14 ani.

Jodie i-a multumit „frumoasei Cydney” si a confirmat toate zvonurile care circulau in legatura cu orientarile ei sexulae. In urma acestei dezvaluiri, presa din intreaga lume a inceput sa faca comentarii.

Jurnalista specializata in showbiz, Kiki King a fost invitata la CNN pentru a comenta dezvaluirea lui Foster si de asemenea, hotarea actritei premiata cu Oscarul, de a face cunoscut abia acum adevarul despre orientarile sale sexuale.

Kiki King afirma ca aceasta dezvaluire nu ii va afecta de aici mai departe cariera , cu atat mai mult cu cat Jodie Foster a hotarat sa se retraga ca actrita din lumea filmului si sa se implice in cinematografie ca regizor si producator.

King considera de asemenea ca imaginea si cariera lui Foster ar fi fost afectata daca ar fi facut aceasta marturisire mai devreme, pentru ca actritele se lupta foarte tare pentru a fi competitive si pentru a obtine roluri la Hollywood. O Jodie Foster care ar fi spus dinainte ca este lesbiana, nu ar mai fi fost poate pe placul publicului, astfel incat box-office-ul ar fi fost afectat din cauza perceptiei negative.

Jodie si Cydney s-au intalnit pentru prima data pe platourile de filmare in 1993. De atunci, sunt impreuna si au grija de cei doi fii ai lui Jodie.

„Nu imi dau seama ce fac”, a mai spus Jodie, in timpul dezvaluirii sale, semn ca probabil aceasta a fost si rodul unui impuls de moment dupa cum a subliniat si analista din show-biz, Kiki King la CNN.

Jodie Foster a castigat 2 premii Oscar, pentru rolurile Sarah Tobias din filmul "Acuzatul" si Clarice Starling din "Tacerea mieilor".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.