Kylie Minogue va sustine un concert la Stadionul Cotroceni pe 17 mai 2008, anunta organizatorii pe site-ul oficial, Emag!c Entertainment.

Concertul, care va incepe de la 19.00, va marca prima prezenta a cantaretei australiene in Romania, in turneul KYLIEX2008, ce promoveaza noul album, "X", informeaza NewsIn.

Kylie Minogue este cunoscuta pentru hiturile sale "Loco-Motion", "I Should Be So Lucky", "Better the Devil You Know", "Spinning Around" sau "Can't Get You Out Of My Head". Cantareata australiana a fost nevoita sa-si intrerupa turneul "Showgirl", in mai 2005, cand a fost diagnosticata cu cancer la san. Doar doua zile mai tarziu a fost operata in Australia si a inceput chemoterapia.

Minogue a revenit pe scena, vindecata, in noiembrie anul trecut, cu mai multe spectacole in tara sa natala, apoi si in Marea Britanie, dar si cu un nou album pe care il promoveaza in toata lumea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.