Actrita a declarat pentru revista People ca este insarcinata cu Cash Warren. Jessica si Cash sunt impreuna de 3 ani si s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului The Fantastic Four, Warren fiind atunci asistentul regizorului. Copilul va veni pe lume spre sfarsitul primaverii sau la inceputul sezonului calduros.
Jessica anuntase recent ca isi doreste foarte mult sa joace pe Broadway, motiv pentru care era in negocieri pentru a aparea in piesa Speed-the-Plow, ce va fi pusa din nou in scena in vara lui 2008. Nu se stie inca daca si-a schimbat planurile ca urmare a noilor “circumstante”.

Zvonuri privind sarcina lui Jessica au inceput sa apara de curand, din momentul in care actrita si-a schimbat stilul vestimentar. Ea ne obisnuise cu aparitii spectaculoase si tinute care ii puneau in evidenta trupul perfect. In noiembrie, in cadrul emisiunii TRL ea a optat pentru un tricou foarte larg, iar la premiera filmului Awake a ales o rochita lejera care sa distraga atentia de la abdomenul care nu mai este plat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.