Fiul cel mic al printului Charles si al printesei Diana, Harry, este cel mai influent tanar din Marea Britanie, conform unui clasament al celor mai puternici barbati englezi in varsta de pana in 40 de ani realizat de revista Esquire si citat de site-ul "This is London". Fratele mai mare al printului Harry, William, apare si el in acest top, dar la o distanta de patru locuri fata de acesta. Unul din principalele motive pentru care fiul cel mic al printesei Diana a reusit performanta ca, la 20 de ani, sa fie considerat cel mai influent tanar din tara sa este in stransa legatura cu manifestarile nonconformiste ale printului si cu faptul ca, prin gesturile sale, printul a reusit sa umanizeze imaginea rigida a casei regale britanice, asemeni mamei sale. Harry a reusit chiar impresionanta performanta de a-l devansa pe Roman Abramovici, multimiliardarul patron al echipei de fotbal Chelsea, clasat pe locul al doilea.

Locul trei a fost ocupat de designerul Apple, Jonathan Ive, cel care a creat iMac, iBook si iPod; Printul William, mostenitorul tronului Marii Britanii, ocupa locul al cincile, urmat de Chris Martin, liderul formatiei Coldplay, si actorul Jude Law.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.