Marti seara, TV Mania a acordat premiile din acest an. La cea de-a saptea editie, unele dintre VIP-uri au fost rasfatate iarasi cu premii.

Simona Patruleasa a iesit cea mai sexy vedeta, iar colegul sau de la Antena 1, Mircea Radu, cel mai sexy star. De fapt, cel care prezinta de ani de zile emisiunea "Din dragoste" a obtinut pentru al treilea an consecutiv titlul de cel mai fermecator Don Juan. Andreea Raicu nu a venit deloc la eveniment, chiar daca era nominalizata, asteptindu-se sa nu cistige. Intorcindu-ne la Simona Patruleasa, aceasta le-a surclasat pe Andreea Raicu si Gabriela Cristea. Si de data aceasta, Robert Turcescu a obtinut premiul la sectiunea talk-show intrecindu-l pe Dan Diaconescu, care a ratat din nou premiul mult visat.

"Traznitii in NATO" au cistigat la categoria cel mai bun film de televiziune, iar colegii lor de la Prima, Huidu si Gainusa, si-au adjudecat un nou trofeu cu "Cronica circotasilor", la divertisment. PRO TV a obtinut premiul pentru cea mai buna emisiune de stiri, iar Catalin Maruta pentru cel mai bun transfer al anului (este prima editie cind se acorda acest premiu).

La "Reality show", surpriza: cistigator a fost Ernest cu emisiunea "Tradati in dragoste". Culmea este ca nu se poate considera neaparat un reality show, dar specialistii si cititorii revistei au decis acest lucru. Bahmuteanu si Prigoana, cit si Monica si Irinel Columbeanu se aflau in concurs, dar nu au cistigat decit cite o nominalizare. Amfitrion a fost Marius Florea Vizante, textele apartinind lui Dan Teodorescu, iar scenografia - lui Vlad Gabrielescu si Alice Mihai. Spectacolul a fost presarat cu numere inedite de circ.

Din pacate, foarte putine vedete au fost prezente la eveniment. Le-am zarit pe Alessandra Stoicescu, Gabriela Vrinceanu-Firea, Victor Ponta, care a inminat si un premiu, Ana Maria Prodan, ce a venit cu bodyguardul, dar si cu fiul cel mare al lui Madalin Voicu. Albertina, eleganta, alaturi de sotul ei, Stefan Lungu, a inminat un premiu. Robert Turcescu a sosit cu citeva minute bune inaintea inceperii evenimentului alaturi de echipa sa din spatele camerei.

Circotasii au sosit in grup organizat si au plecat imediat dupa ce si-au adjudecat premiul. Dan Diaconescu s-a intretinut toata seara cu Luis Lazarus, dar si cu Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana. Gina Pistol, eleganta, dar singura, fara Nicola. Din pacate, cei care au dat premii nu au reusit sa fie imbracati adecvat pentru un asemenea eveniment. Florin Piersic Jr. ne-a obisnuit cu nonconformismul lui, asa ca nu a mirat pe nimeni aparitia sa cel putin ciudata.

Nemultumiri, ca de obicei

Au existat si nemultumiri ca la fiecare premii, dar nu poti satisface pe toata lumea. Important e ca aceste vedete sint laureate si primesc recunoastere pentru ceea ce fac. Nu ar fi lipsit de interes ca unele dintre VIP-urile noastre sa consulte un stilist inainte de a aparea la tot felul de evenimente mondene in posturi care le fac mari deservicii la capitolul imagine.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.