Din ce in ce mai multi baieti au parasit in ultima perioada trupa lui Cornel Pasat. Motivul este simplu: frumosii plini de muschi si-au gasit sufletele pereche, alegand casatoria in detrimentul profesiei de stripper.

Desi a fi stripper si a fi adulat de mii de femei ar parea la prima vedere visul oricarui barbat aratos, in realitate meseria implica foarte multe sacrificii, indeosebi in viata personala.

Cei mai multi dintre baietii frumosi care se dezbraca pe scena sub privirile avide ale doamnelor si domnisoarelor reusesc cu greu sa se implice in relatii stabile, iar atunci cand o fac sunt obligati de iubitele geloase sa renunte la aceasta meserie.

Recent, doi dintre membrii trupei Flamingo Boys, Pablo si Antonio, au ales sa-si urmeze iubitele, unul in Germania altul la Iasi, Pasat fiind nevoit sa aduca alti trei colegi noi.

“Nu e usor sa fii stripper. Majoritatea baietilor mei au avut relatii stabile, ca si mine de altfel, care am stat cu Oana nu mai putin de sapte ani. E greu insa, cand te indragostesti, caci fetele sunt geloase si nu mai poti dansa”, a declarat Cornel pentru Click!.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.