Diva conduce detasat in topul celor mai sexy actrite ale tuturor timpurilor care au aparut in seriale de televiziune

Voluptuoasa vedeta din serialul de televiziune “Baywatch” a fost aleasa drept cea mai sexy vedeta feminina a tuturor timpurilor de pe micul ecran.

Topul realizat de AOL a fost conceput pentru divele de pe micul ecran, in special pentru celebritatile serialelor de televiziune. Pamela Anderson este urmata de Lynda Carter, consacrata de serialul “Wonder Woman” (1975), “nevasta disperata” Eva Longoria si frumoasa Katherine Heigl, din serialul artistic “Anatomia lui Grey”.

In acelasi top al frumoaselor care ne-au facut sa nu ne mai dezlipim de televizor, se numara si Tina Louise, din serialul “Insula lui Gilligan”, Charisma Carpenter, din “Buffy, spaima vampirilor” si Jessica Alba din “ingerul negru”.

Pe locurile urmatoare se claseaza nume ca Jaclyn Smith, din “ingerii lui Charlie”, Julie Newmar din serialul “Batman” si Jeri Ryan, din serialul “Star Trek”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.