Andreea Marin mai are doar cateva zile pana va deveni mamica.

Surse medicale din cadrul Spitalului de Obstetrica si Ginecologie “Panait Sarbu”, maternitatea unde va veni pe lume primul copil al cuplului Banica - Marin, sustin ca Andreea va naste prin cezariana, pe 22 decembrie. Aceleasi surse afirma ca vedeta ar fi apelat la procedeul de fertilizare in vitro.

Peste zece zile, visul Andreei Marin de a fi mamica va deveni realitate. Pe 22 decembrie, exact in ziua in care va implini 33 de ani, vedeta e programata pentru cezariana, sustin surse medicale de la Spitalul “Panait Sarbu” din Bucuresti.

Potrivit acestora, operatia va fi realizata de prof. dr. Bogdan Marinescu, directorul maternitatii si medicul care i-a supravegheat “zanei” sarcina. “De obicei, oamenii cu bani, dar si vedetele sunt cazate in una dintre cele doua rezerve mai bine do-tate ale spitalului. Fiecare dintre acestea are doua paturi, grup sanitar propriu, termopane, televizor si frigider.

Cazarea costa 10 euro pe zi, pentru o persoana”, ne-au declarat aceleasi surse. De asemenea, in randul cadrelor medicale din maternitate circula zvonul potrivit caruia Andreea Marin ar fi apelat totusi la fertilizare in vitro pentru a ramane insarcinata. Trebuie mentionat, insa, ca vedeta a negat in repetate randuri acest lucru, spunand ca se gandise la un astfel de tratament, dar ca nu a mai fost nevoie.

Cuplul Andreea Marin - stefan Banica jr va avea o fetita, care se va numi Violeta, in memoria mamei Andreei. Vedeta a mai avut doua sarcini anterioare, pe care nu le-a putut duce, insa, la bun sfarsit, fiind extrauterine.

Andreea si stefan s-au casatorit in SUA

Andreea Marin si-a unit destinul cu stefan Banica jr pe 14 ianuarie 2006, in timpul vacantei petrecute de cei doi in Statele Unite. Casatoria a fost oficiata in orasul Clark, in apropiere de New York.

La 15 februarie 2006, legatura maritala a celor doua vedete a fost recunoscuta si de Primaria Sectorului 3 din Capitala, data la care a fost emis certificatul de casatorie. La un an si trei luni de la casatorie, Andreea Marin a ramas insarcinata, anuntand acest eveniment in cadrul emisiunii pe care o prezinta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.