Favorite la MTV Romanian Music Awards 2005 sunt trupele Activ si Impact. Ambele formatii au cate patru nominalizari, dintre care cate trei la aceleasi categorii: "Best song", "Best album" si "Best dance".

Schema nominalizarilor la Premiile MTV pare cam aceeasi. In sensul ca aceiasi artisti au fost alesi sa concureze la aceleasi categorii, in timp ce altii nu apar deloc. Astfel, la MTV Romanian Music Awards 2005, eveniment care va avea loc pe 28 aprilie, la Sala Palatului, vor lipsi cu desavarsire trupe de fete precum Blondy, Sexxy, Candy, Bambi, A.S.I.A., Pops, Spicy si altele asemeni lor, cunoscute mai mult datorita imaginii decat talentului. Alte grupuri sau artisti insa au fost nominalizati si la cate patru categorii: Parazitii, Bitza, Impact sau Activ. Marea "batalie" se va da intre ultimele doua trupe mentionate.

Piesele care i-au propulsat pe cantareti in topuri sunt "Baby" si respectiv "Doar cu tine". Cristina si Rares candideaza pentru: "Cea mai buna piesa", "Cel mai bun album", "Cea mai buna trupa dance" si "Cel mai bun website". De cealalta parte, Oana si colegii ei de trupa apar la "Best song", "Best album", "Best Dance" si "Best group". Urmeaza, cu cate trei nominalizari, Ombladon, Morandi, Hi-Q, Voltaj, Zdob si Zdub, Directia 5. Cu cate doua nominalizari, Loredana, Sistem, Nicola, Pavel Stratan, Viorica si Ionita din Clejani. Si, doar cu o nominalizare, Class, Cargo, Firma, Praf in ochi sau Proconsul.

HAI LA VOT!

Pentru "Cea mai buna voce feminina" concureaza experimentatele Loredana si Nicola cu mai tinerele Andra, Miki si Delia. Iar la baieti, trei sex-simboluri aflate pe val - Pepe, Banica Jr. si Pavel Stratan - cu hip-hop-istii Bitza si Ombladon.

Cea mai ciudata categorie este "Best website", la care se intrec trupe numai una si una: Proconsul, Directia 5, Vita de vie, Impact. Printre ele, eroare: apare si Andreea Balan, cu al ei site plin de greseli de ortografie! Probabil vor conta imaginatia si experienta designerului, nu proprietarul. De fapt, pagina seamana perfect cu artista: forma fara continut.

Vestea buna este ca a inceput deja votarea pe Internet. Vestea proasta este ca harta MTV Romanian Music Awards 2005 arata precum schema liniilor de metrou, adica mai multe tronsoane imbarligate. Ca sa ajungi de la un "peron" la altul trebuie sa astepti pana cand se invart niste rotite care te conduc spre urmatoarea categorie. Interesant este ca, pe site-ul MTV, votezi, ti se multumeste, dar nu stii ce-ai votat, intrucat nu apare nici un clasament.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.