Anamaria Prodan si iubitul ei, Laurentiu Reghecampf vor deveni imaginea unei firme de cosme-tice, urmand sa promoveze produse naturiste pentru maini, corp, tratamente antivergeturi, dar si creme antiacneice. Onorariul incasat de cei doi e considerabil, aproximativ 50.000 de euro.

Divele din show-biz-ul autohton si-au crescut substantial veniturile in ultimul timp din contractele de publicitate pe care le-au incheiat cu diferite firme.

Ultima venita in galeria vedetelor care castiga din publicitate e Anamaria Prodan, a carei cota de popularitate a crescut vertiginos dupa aparitiile sexy in reviste, dar si ca urmare a carierei de prezentatoare tv.

Desi nu are nevoie de bani, fiind considerata una din cele mai bogate femei din Romania, sexy-impresara nu se sfieste sa accepte propuneri de acest gen, onorariile primite fiind de-a dreptul fabuloase.

De curand, Anamaria si iubitul ei, fotbalistul Laurentiu Reghecampf, au acceptat sa fie imaginea firmei Ardes, a carei proprietara este Oana Turcu, una din cele mai bune specialiste in produse naturiste si singura femeie romanca ce detine un brand international de cosmetice.

“Cand i-am facut propunerea Anei, Laurentiu folosea de mult timp produsele mele, ele fiind frecvent utilizate de fotbalisti. Am discutat cu amandoi, iar pe 16 decembrie va avea loc sedinta foto pentru a promova linia de cosmetice natu-riste ce imi poarta numele”, a declarat Oana, in exclusivitate pentru Click!.

Suma pe care cei doi o vor incasa, se ridica la 50.000 de euro. Anamaria Prodan foloseste deja o serie de produse din gama Ardes, lapte demachiant cu hamamelis, lotiune tonica, laptisor de matca, masca biogel etc. in gama pe care o vor promova cei doi sunt incluse si creme impotriva cosurilor, chiar daca Ana si Reghe nu au nevoie sa le foloseasca.

Vedeta de la Romantica TV va petrece Revelionul alaturi de viitorul sot, Laurentiu Reghecampf, la Poiana Brasov. Desi si-ar fi dorit ca la trecerea dintre ani sa se afle intr-o luxoasa vacanta in strainatate, programul incarcat al fotbalistului nu le-a permis o vacanta mai lunga. “Vom face Revelionul alaturi de prieteni, in Poiana Brasov. Pe 1 ianuarie, Laurentiu va intra in cantonament, deci ne este imposibil sa plecam in strainatate, desi ne-am fi dorit”, ne-a declarat Anamaria Prodan.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.