Acestuia nu-i convine prietenia vedetei cu Iulian Moga
Desi ar trebui sa treaca prin cea mai frumoasa perioada din viata ei, acum cand are un nou iubit, de care este indragostita lulea, Cristina Rus este din ce in ce mai speriata de atitudinea partenerului sau de viata, care, dupa spusele apropiatilor, e din ce in ce mai violent cu cantareata, impunandu-i anumite conditii.

Misteriosul iubit, despre care vedeta nu doreste sa sufle o vorba, a fost foarte brutal cu aceasta in momentul in care Iulian Moga a afirmat, in emisiunea Happy Hour, ca este iubitul Cristinei, sunand-o, tipand la ea si cerandu-i sa nege afirmatiile imbecilului, deoarece il face de ras. Pentru ca nu a dorit sa se conformeze, explicandu-i acestuia ca e o gluma facuta de dragul audientei, vedeta a trebuit sa suporte multe cuvinte dure. Surse apropiate Cristinei sustin ca acesteia ii este frica de iubitul sau, dar ca stia ce o asteapta, acceptand inca de la inceput caracterul dur al acestuia, felul de a fi si conditiile impuse.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.