Vedeta a fost sfatuita de conducerea PRO TV sa nu faca momentan acest pas, pentru ca nu ar mai vinde asa bine
Fara indoiala, succesul de care se bucura Nicoleta Luciu se datoreaza in mare masura aspectului ei fizic. Ignorand povestea sa de iubire, ea este invidiata atat pentru formele apetisante, dar si pentru cariera de succes. Dar cum fiecare lucru are pretul sau, Nicoleta trebuie sa plateasca tribut pentru combinatia perfecta care a clasat-o pe primul loc la categoria vedeta cea mai cea in toate. Desi are o relatie stabila, de peste doi ani, cu Zsolt Csergo, si nu exista nori negri care sa le umbreasca fericirea, Nicoleta nu poate sa-si puna pirostriile.

Focoasa bruneta a fost sfatuita de staff-ul din Pache Protopopescu sa amane momentul casatoriei, pentru ca acest pas ar putea sa-i darame, asemenea unui joc de domino, cariera, situatia financiara si povestea de iubire. Motivul este cat se poate de simplu. Orice vedeta adulata de public a scazut in clasamente, imediat dupa ce si-a anuntat casatoria, lucru demonstrat, de-a lungul vremii, in istoria cinematografiei. Sfatul primit a pus-o pe ganduri pe Nicoleta. Chiar daca a recunoscut ca este o persoana geloasa, Nicoleta a fost nevoita sa accepte sfaturile protv-istilor, constienta fiind ca amanarea nuntii ii poate distruge fericirea, dar o poate mentine in topuri.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.