Oana Zavoranu a refuzat sa joace intr-o noua telenovela pentru ca i se oferise tot un rol negativ. Iubita lui Pepe s-ar fi saturat, se pare, sa fie privita urat de telespectatori, iar acum si-ar dori sa interpreteze o femeie buna, in genul Anei din "Numai iubirea".

Filmarile pentru "Numai iubirea" se vor termina la inceputul acestei veri. Oana Zavoranu i-a impresionat pe producatorii serialului prin naturaletea cu care o interpeteza pe Andreea Damaschin, astfel ca a fost singura din aceasta telenovela careia i s-a propus un rol intr-un viitor serial. In scenariu era prevazut sa interpreteze insa tot o femeie rea si fara scrupule. Conform revistei "X-magazin", Oana a refuzat oferta, deoarece isi doreste sa joace de aceasta data un rol pozitiv. Pentru "Numai iubirea" si-a asumat riscul de a nu fi placuta de telespectatori, iar acest lucru i-a adus un real succes pe plan profesional. De fiecare data cand are emisiune sau cand se intalneste cu fanii, Oana aminteste faptul ca in realitate este exact opusul Andreei Damaschin, personajul pe care il interpreteaza in telenovela "Numai iubirea".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.