Desi spune ca traieste un adevarat calvar, Crina Matei nu este dispusa sa renunte la relatia pe care o are cu Marius Mihalache.

A acceptat faptul ca iubitul ei locuieste cu fosta sotie de dragul copilului lor si a confirmat ca Marius reconstruieste casa. Se pare, insa, ca Mirela nu are absolut niciun drept la aceasta locuinta, actele fiind intocmite pe numele tatalui tambalagiului.

“Daca nu ar fi de plans, ar fi de ras”. Asa isi defineste Crina Matei povestea de dragoste pe care o traieste, de doi ani, cu tambalagiul Marius Mihalache. Actrita accepta, cu zambetul pe buze, ca face parte dintr-un triunghi amoros, desi iubitul ei este divortat.

Insa Crina afirma cu tarie faptul ca Mirela, fosta lui sotie, nu-i da pace si nu se poate impaca cu gandul ca l-a pierdut pe Marius. “Daca eu nu as mai fi cu el, atunci in locul meu ar fi alta. Spun asta cu mana pe inima. Marius nu s-ar mai intoarce niciodata la ea”, a declarat actrita, pentru Click!.

Cu glasul tremurand, Crina marturiseste ca primeste amenintari saptamanal, din partea Mirelei: “Ma suna noaptea, ma injura. Imi spune ca or sa ma taie tiganii. Ma face curva, cantareata amatoare, posteaza nenumarate mesaje negative despre mine pe diverse site-uri. Ma tem ca intr-o zi chiar o sa mi se intample ceva rau”, ne-a mai spus Crina.

Crina si Marius au o emisiune la Kanal D

Ea nu a infirmat ceea ce Click! a anuntat, in urma cu doua zile, respectiv faptul ca Marius inca locuieste cu fosta sotie, de dragul copilului si ca isi reconstruieste casa. “Eu l-am ajutat pe iubitul meu sa intocmeasca actele necesare in vederea construirii locuintei. Dar nu e vorba despre o investitie comuna.
Mirela nu are acolo niciun drept, deoarece casa e pe numele tatalui lui Marius”, ne-a mai spus actrita. Crina si Marius fac echipa buna atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Tocmai s-au intors dintrun turneu in strainatate, iar cau semnat un contract cu televiziunea Kanal D, unde vor prezenta o emisiune de divertisment.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.