Conform revistei americane Star Magazine, vedeta a plecat impleticindu-se de la un club de lux. Asta, in conditiile in care politia i-a instalat pe glezna un aparat care ii monitorizeaza concentratia de alcool in sange.

Inca o data Lindsay reuseste sa fie cu un pas inaintea legii, pacalind justitia americana. Dupa ce a sarbatorit in familie Ziua Recunostintei, vedeta a plecat impreuna cu un grup de prieteni intr-un club.
Cand a iesit in parcare, mirosea puternic a bautura si se impleticea pe picioare. Lindsay risca sa ajunga iar in fata instantei dupa ce a incalcat una din conditiile eliberarii conditionate.
Insa ce este si mai ciudat este modul cum tanara a reusit sa dezactiveze aparatul de monitorizare permanenta instalat pe glezna de politisti. Conform unui reprezentant al politiei, “bratara” era termosensibila si reactiona prompt in cazul in care era data jos, alarmand organele de ordine.

S-a imbatat cu acordul organelor de ordine

Lindsay nu numai ca s-a ametit in club cu bratara la glezna, dar a facut acest lucru chiar sub ochii politistilor, care stiau in permanenta unde se afla ea. Datorita senzorilor cu care era dotata, bratara facea posibila chiar si curmelor de droguri din organism, asta in cazul in care Lindsay revenea la vechile obiceiuri.