Larry Page, unul dintre fondatorii celui mai popular motor de cautare, si-a gasit jumatatea.

Unul dintre cei doi fondatori ai companiei Google, americanul Larry Page, se casatoreste astazi cu logodnica sa, Lucy Southworth, in varsta de 27 de ani, informeaza cotidianul britanic „The Times”.

La cei 34 de ani ai sai, Larry Page are o avere de 18,5 miliarde de dolari, clasandu-se pe locul al cincilea in topul celor mai bogati americani. El are o relatie cu Lucy Southworth, doctoranda in informatica biomedicala la Universitatea Stanford, de peste un an si s-a convins ca tanara este aleasa inimii sale.

La nunta lor, care va avea loc pe Insula Necker din Caraibe, proprietate a miliardarului britanic Richard Branson, au fost invitate aproximativ 600 de persoane. Exista zvonuri potrivit carora printre acestea se vor numara liderul trupei rock U2, Bono, precum si fostul presedintele al Statelor Unite, Bill Clinton, impreuna cu sotia sa, Hillary.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.