Sase concureti talentati, dornici sa devina staruri, un juriu sever si o prezentatoare pe masura- Andreea Raicu, fac atmosfera in fiecare sambata la emisiunea “Megastar”, difuzata de Prima TV. Reporterii Click! au fost in culise si va spun cum se pregatesc concurentii si vedetele.

Cea care e tot timpul langa candidatii la titlul de megastar e prezentatoarea show-ului, Andreea Raicu. Vedeta ii incurajeaza si le da sfaturi despre atitudine in fata camerelor de luat vederi. “Vorbesc cu ei inainte de concurs pentru ca au mari emotii. Scena ii inhiba, iar eu incerc sa-i ajut sa treaca peste acest sentiment”, ne-a spus Andreea.

Inainte de a intra in direct, vedeta are cateva tabieturi pe care le respecta de fiecare data. “Ma duc la coafor, apoi vin la studiouri si ma machiez. Nu am un cosmetician, ma fardez singura de fiecare data. Intre timp, ma mai uit peste desfasurator sa nu fi aparut vreo schimbare”.

Si pentru concurenti, pregatirile incep cu mult inaintea show-ului. Emotii sunt inca de la cabina de machiaj. “Miza e foarte mare si concentrarea trebuie sa fie maxima”, ne-a marturisit Marta, una dintre reprezentantele Olteniei. Pe scena, toti sunt eroii unui concurs.

Canta cat pot de bine pentru a demonstra, atat juriului care-i noteaza, cat si publicului telespectator, ca merita sa devina superstaruri. In spatele cortinei, sunt niste tineri, ca oricare atii, unii mai talentati, atii mai emotivi. Toti viseza la marele premiu, chiar daca unii dintre ei sunt mai pesimisti decat atii.

Continua lupta pentru ultimele locuri in finala!

Pentru sase concurenti, foto dreapta, diseara e ultima sansa de a se califica in finala “Megastar”. Dupa ce pe 1 decembrie Alexandra Craescu si Larisa Ciortan au “prins” finala de anul viitor, diseara ati doi tineri talentati vor primi “biletul castigator”.

Cosmin Arsene (Muntenia), Roxana Ungureanu (Oltenia), Rares Varniote (Moldova), Alexandra Ghergu (Ardeal), Andrei Galut (Banatcsi Florin Iordache (Bucuresti) isi vor incerca din nou norocul dupa o saptamana de pregatiri.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.