Adriana Bahmuteanu a fost nevoita sa-l dea afara din casa pe catelul Bijoux. Desi bichonul a fost febletea ei, in ultimii trei ani, si o insotit-o bucuros peste tot, la emisiuni, la coafor sau la cosmetica, de cind a devenit mama, Adriana si-a schimbat prioritatile. Mai precis, iubitul ei, Silviu Prigoana, nu a fost de acord ca fiul lor, Mihai Maximus, sa locuiasca in casa cu Bijoux, principalul motiv fiind parul lasat de animal, peste tot. "De data asta sta afara sau hotarim: punem copilul in cusca si tinem ciinele in casa" - ne-a precizat Prigoana care au fost cele doua optiuni.

"In prezent, situatia e gri pentru catel. Am facut sedinta si, in unanimitate, am hotarit ca iese din casa ciinele. A plecat la mama Adrianei. Deocamdata, pe termen nelimitat" - a declarat Silviu Prigoana pentru 7 Plus. Chiar daca in noua locuinta nu beneficiaza de luxul din casa cuplului Prigoana - Bahmuteanu, se pare ca Bijoux isi vede destul de des stapina. "Probabil ca Adriana il viziteaza acolo, banuiesc ca au pastrat o relatie de amicitie" - ne-a mai spus omul de afaceri.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.