Favoritele tabloidelor, Paris Hilton si Nicole Richie par ca nu fac nimic, decat se plimba prin cluburi, insa, uimitor pentru unii, ele fac parte din lista celor mai bine platiti tineri din lume.

Revista Forbes a intocmit un top al celor mai bine platiti tineri din lume (sub varsta de 25 de ani) si dintre cei noua nominalizati, patru sunt sportivi. Impreuna, LeBron James, Maria Sharapova, Michelle Wie si Serena Williams au castigat peste 70 de milioane de dolari, numai anul trecut.

Paris Hilton, care are 25 de ani, fara o profesie anume, a castigat numai anul trecut peste sapte milioane de dolari. Renumita pentru scandalurile pe care le provoaca, aventurile si despartirile ei, Paris Hilton si-a asociat numele cu diverse cluburi, parfumuri si un joc video.

James LeBron, de doar 21 de ani, sportiv, a castigat anul trecut nu mai putin de 26 de milioane de dolari.
Jucatorul din NBA James LeBron este considerat un fenomen, el jucand la Cleveland Cavaliers si avand contracte de publicitate cu Nike, Coca-Cola, Bubbalicious si diverse alte firme.

Scarlett Johansson are 23 de ani, este actrita si a reusit in 2006 sa castige 16 milioane de dolari.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.