Propunerile din ce in ce mai tentante pe care le-a primit la Milano au cantarit decisiv in decizia Monicai de a se rupe o perioada de Romania. Desi Irinel a rugat-o sa se gandeasca de doua ori inainte de a pleca printre straini, Monica a fost de neclintit, insa a avut grija sa-si linisteasca sotul: “Ma cunosti foarte bine. Nu plec acolo sa caut un alt Irinel Columbeanu”.

A rabufnit mai tare ca niciodata, lasand impresia ca s-a saturat de high-life-ul autohton, mediu in care pana acum se simtea atat de bine. Monica Columbeanu resimte povara celebritatii si s-a hotarat sa ia totul de la zero in Italia.

“Sa nu creada cineva ca in Romania am lumea la picioare. Aici foarte muti stiu doar sa barfeasca si sa denigreze. Sunt dezamagita, dar asta nu inseamna ca ma simt invinsa. Pot sa o iau oricand de la zero”, ne-a marturisit tanara miliardara in varsta de 20 de ani.

Aceeasi reactie a avut-o si in seara in care s-a intors de la Milano, iar sotul ei a asteptat-o la aeroport. Discutia dintre cei doi a continuat acasa, in living, Irinel incercand sa-si convinga sotia ca in Romania are infinit mai multe posibilitati de afirmare.

“Ma cunosti foarte bine. Nu plec acolo sa caut un alt Irinel Columbeanu”, si-a linistit Monica sotul, dezvaluind si secretul dragostei lor: “N-as putea sa vin acasa si sa te gasesc zilnic in acelasi loc, facand acelasi lucru. Cred ca relatia noastra merge atat de bine, pentru ca ne vedem destul de rar. Avem timp sa ni se faca dor unul de celalalt”. Si pentru ca, de dragul carierei isi ia lumea in cap, Monica isi asuma si sacrificiile pe care trebuie sa le faca in-tr-un oras in care nu cunoaste pe nimeni.

“Chiar de maine as putea sa merg cu metroul, sa-mi fac abonament la autobuz, sa-mi gatesc singura si sa stau intr-o garsoniera. De fapt, toate astea le-am si facut la Milano pentru ca acolo nu am un Irinel cu mine care sa ma rasfete. Acolo oamenii ma apreciaza pentru ceea ce sunt, nu pentru numele meu. Stiu cum e sa fii saraca si nu as dispera daca s-ar intampla din nou”, ne-a declarat ea furioasa.

A primit doua portrete de la un admirator

Enrico Indelli, fotograful agentiei cu care Monica lucreaza la Milano, i-a facut acesteia o surpriza placuta. Sotia lui Irinel a primit pe adresa de e-mail doua desene-tablou, foto dreapta, realizate pe calculator, dupa niste fotografii reale. Monica nu intentioneaza insa sa le inrameze langa portretele sotului ei din vila de la Izvorani. “Sunt frumoase, dar nu am apucat nici csa le printez. Sa le inramez, nici atat”, ne-a mai spus Monica.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.