Vedetele masculine au inceput sa acorde, in ultimii ani, mai multa importanta felului in care arata si se imbraca, unii dintre ei ajungand chiar sa se ingrijeasca in mod excesiv si sa faca parte din categoria metrosexualilor. In randul VIP-urilor, metrosexualii sunt reprezentati cu succes de creatorul de moda Catalin Botezatu, care impresioneaza cu infatisarea sa, el apeland cu maxima incredere la cabinele de cosmetica si la solar.

Pe langa faptul ca aloca, anual, cateva zeci de mii de euro pentru a-si reinnoi garderoba, Bote investeste, deopotriva, si in accesorii de calitate. Piesele de rezistenta ale arsenalului sau de bijuterii sunt: un ceas Rollex cu briliante, serie limitata, o cruce Gianni Lazaro de onix, cu aur si briliant si un sirag de matanii Chopard, din abanos, aur si briliante. Insa accesoriile pe care le poarta cel mai des sunt inelele sale - Damiani, Ice Cub, Cartier si Chopard, a caror valoare individuala poate ajunge, cu lejeritate, la suma de 10.000 de euro.

Muti atii opteaza pentru accesorii ceva mai ieftine, confectionate din material precum argintul, dar al caror efect este similar: dau un plus de perso-nalitate celui care le poarta. Din aceasta categorie fac parte solistul Daniel Robu, care are doua inele achizitionate din New York, dar si rock-erul Adrian Despot, care poarta un inel din argint pe care este incrustat un soare.

Desi adopta, in general, tinute clasice si Stefan Banica Jr. poarta trei inele: verigheta, inelul de cununie si cunul, pe care il are de pe vremea relatiei cu Camelia Constantinescu, mama baiatului sau.