Demi Moore a dat tonul in anul 1991. I-au urmat Cindy Crowford, Monica Bellucci, Eva Herzigova, Britney Spears, Christina Aguilera si multe altele care n-au avut insa acelasi impact. La noi, prima indrazneata a fost Andreea Esca, vedeta PRO TV pozand in revista “Tabu” in urma cu patru ani, atunci cand era insarcinata cu fiul ei, Aris.

Mihaela Radulescu, Sanda Ladosi, Adriana Bahmuteanu si, mai nou, Andreea Marin si-au aratat si ele burtica in pictoriale, starnind reactii pro si contra. Click! va prezinta imagini cu gravidele celebre, dar si parerea psihologului despre optiunea acestora de a-si afisa maternitatea.

Andreea Esca, "Maria cu pruncul"

In luna august a anului 2003, revista “Tabu” aparea pe piata cu un pictorial-soc. Vedeta stirilor PRO TV, Andreea Esca, a pozat seminud, insarcinata cu fiul ei, Aris. I-a stat alaturi celalalt copil, fetita Alexia Margot, iar tema sedintei foto a fost “Maria cu pruncul”.

Demi Moore a dat tonul

Fosta sotie a actorului Bruce Willis a nascut polemici in randul puritanilor americani dupa ce, in anul 1991, a pozat goala si gravida in luna a saptea, pe coperta celebrei reviste “Vanity Fair”. “Am vrut sa arat ca o femeie poate fi senzuala si atunci cand e gravida”, a spus actrita, acum in varsta de 45 de ani si mama a trei fete.

Radulescu, in luna a saptea

Mihaela Radulescu, foto dreapta, a pozat insarcinata in revista “Tabu” in luna iunie a anului 2004, tema sedintei foto fiind “Cleopatra, gravida cu Elan”. De altfel, revista “Tabu” a fost preferata vedetelor care au ales sa-si imortalizeze burtica. Tot in aceasta publicatie a pozat si Diana Lascarescu, sotia lui Dan Sucu, insa intr-o ipostaza mult mai cuminte.

Bahmu, cu burtica la soare!

Adriana Bahmuteanu, partenera miliardarului Silviu Prigoana, a acceptat sa pozeze pentru Click!, cu patru luni inainte sa-l nasca pe Mihai Maximus. In timpul pictorialului de la malul marii, Adriana s-a plans ca nu o mai incap sutienele.

Sanda Ladosi, cat curaj!

Solista in varsta de 37 de ani si-a impartasit bucuria de a fi mama cu cititoarele revistei “Tango”. Desi are o imagine mai conservatoare, Sanda a dat dovada de mult curaj in pictorialul respectiv. Fiul ei, Bogdan, acum in varsta de 10 luni, are de ce sa fie mandru.

Christina Aguilera, ultima in bransa

Pentru ca rivala Britney Spears si-a aratat burtica in 2006 pe coperta revistei “Harper's Bazaar”, Christina Aguilera, foto dreapta, nu putea ramane mai prejos. Gravida in luna a sasea, solista pop a ales cel mai recent numar al publicatiei “Marie Claire” pentru a-si afisa rotunjimile. Pictorialul ei a facut furori in presa internationala, dar si in Romania.

Monica Bellucci, mamma mia!

Tot o actrita sexy, tot “Vanity Fair”, insa anul 2004. Voluptuoasa Monica Bellucci si-a aratat nurii in luna a opta de sarcina, insotindu-si pictorialul cu declaratii spumoase. “In sfarsit, sanii unei femei au si alt rol in afara de a fi dezgoliti intr-un decolteu generos al unei rochii de seara, pe post de decor”, a declarat Monica, vorbind despre darul de a alapta.

Andreea Marin, foarte transparenta

Dupa modelul inventat de vedetele internationale, Andreea Marin, s-a lasat si ea fotografiata in ultima luna de sarcina, acoperita doar de o rochie de plasa. “Zana Surprizelor” zambeste provocator de pe coperta celui mai recent numar al revistei “Tango”. Sotia lui Stefan Banica jr. va naste in preajma Sarbatorilor de Craciun, la Maternitatea Giulesti, din Capitala.

Ea si-a facut deja planuri pentru un al doilea bebe: “2007 ramane, negresit, cel mai fericit an din viata mea de pana acum. 2008 imi doresc sa fie anul in care sa tin la piept o fetita sanatoasa si voioasa. Pentru ca la Craciunul urmator sa ii mutumesc lui Dumnezeu pentru o noua minune”, a declarat Andreea in “Tango”.

"Vor sa atraga atentia"

Specialistul Click!, psihologul Liliana Lupu, foto dreapta, explica decizia vedetelor de a aparea insarcinate in pictoriale sexy.

“De ce se "dezbraca" de putinele si instabilele valori morale pe care le au pentru a poza seminud, divele noastre? Eu personal cred ca din dorinta de a fi confirmate: ca (inca mai) sunt dezirabile, ca sunt frumoase, ca mai pot atrage atentia oamenilor si, mai ales, cator oameni vor reusi sa le atraga atentia? Orice lucru care este tabu, intotdeauna va vinde, pentru ca oamenii intotdeauna vor privi ceea ce ei nu-si permit sa faca, din cauza prejudecatilor, a moralei - cei care o au - a sistemului de credinte. Dar dincolo de imagine, publicitate si bani, a poza aproape goala, gravida fiind, intra in pachetul cu care vinde statutul de vedetacIn plus, este la moda. Asa au facut si celelalte, sunt in trend”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.