LifeStar5 Decembrie 200702:46de Corina Stoica

Lectura de un minut

Animozitatile dintre Silviu Prigoana si soacra sa par sa fi disparut ca prin minune odata cu nasterea lui Maximus Mihai.
Mai mult decat atat, mama Adrianei s-a mutat recent in apartamentul in care locuieste familia Prigoana pentru a avea grija de bebelus. Acest pas nu l-a deranjat pe Prigoana, ba dimpotriva, miliardarul a inceput sa se puna bine cu soacra, oferindu-i, intr-o zi, un cosulet cu ghiocei.

Silviu Prigoana si mama Adrianei Bahmuteanu nu s-au avut prea bine niciodata. Si nici nu s-au sfiit sa-si faca publica antipatia reciproca, de-a lungul timpului, in scandalurile televizate dintre Silviu si Adriana. Iata insa ca soarecele si pisica au dat-o la pace de dragul micutului Maximus Mihai, care va implini, pe 17 decembrie, doua luni de viata. Mai nou, Prigoana si soacra locuiesc sub acelasi acoperis, asa incat a trebuit sa gaseasca o modalitate de a se intelege pentru a nu-si face viata un chin. Tocmai de aceea, ca sa creeze armonie in familie, Prigoana a trecut la gesturi tandre nu numai fata de Adriana, ci si fata de mama acesteia.

Gardianul

Sursa: GardianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.