Brigitte Bardot s-a nascut la Paris si a crescut intr-o familie catolica, extrem de conservatoare. In copilarie a purtat aparat dentar si ochelari de vedere pentru a-si corecta astigmatismul. Bardot a inceput sa practice baletul de la varsta de cinci ani. La doar 14 ani a aparut pe coperta revistei Elle., pentru ca mai apoi sa devina unul dintre cele mai mari sex-simboluri, care a fascinat cu frumusetea ei, generatii intregi.

Ceea ce este mai putin stiut, este faptul ca Brigitte a incercat sa se sinucida de mai multe ori. Prima tentativa a avut loc din cauza faptului ca parintii nu i-au permis sa se casatoreasca decat din momentul in care implinea 18 ani. S-a casatorit intr-un final la 18 ani, dar a divortat de primul sot cinci ani mai tarziu.

Suferind de depresie, a incercat si in alte moment sa se sinucida. “Am vrut cu adevarat sa mor in anumite perioade din viata mea. Moartea era ca dragostea, o evadare romantica. Am luat pastile pentru ca nu am vrut sa ma arunc de la balcon si sa stiu ca oamenii m-ar fi pozat zacand moarta dedesubt”, declara Bardot.

Un alt moent in care vedeta a incercat sa isi puna capat zilelor a fost ziua in care a implinit 26 de ani. Brigitte a inghitit un flacon de somnifere si si-a taiat venele, dar a supravietuit.

Acum, Bardot isi dedica viata protectiei animalelor. A ajuns pana in punctul in care si-a vandut casa, bijuteriile, dar si alte bunuri personale, totul pentru a putea infiinta in anul 1986 “Fundatia Brigitte Bardot”, care lupta pentru drepturile animalelor din intreaga lume.