Fotoreporterul Click! a surprins, in premiera, desenul tribal pe care vedeta Prima TV il poarta intr-o zona intima

Desi Andreea Raicu s-a straduit sa-si tina ascuns tatuajul, o clipa de neatentie a fost suficienta pentru fotoreporterii Click! sa-l imortalizeze. Sambata, la cabina de machiaj, ea a purtat un tricou scurt in talie, care i-a lasat la vedere desenul a carui semnificatie e stiuta doar de ea.

Recunoscuta drept una dintre cele mai elegante prezente feminine din show-biz-ul autohton, Andreea Raicu impresioneaza, de fiecare data, cu tinutele pline de rafinament pe care le afiseaza la evenimentele mondene.

Prezentatoarea TV nu a atras niciodata atentia prin opulenta, fiind catalogata mai degraba drept o vedeta discreta, decat una excentrica, atat in ceea ce priveste vestimentatia, cat si atitudinea.

Cu toate acestea, imaginea Andreei Raicu a suferit ceva schimbari in ultimul an. Astfel, dupa ce a surprins publicul cu relatia ei cu Tudor Chirila, unul dintre cei mai nonconformisti solisti din Romania, alaturi de care traieste o poveste de dragoste de mai bine de un an, Andreea socheaza din nou: vedeta si-a facut un tatuaj intr-o zona intima, in partea de jos a spatelului, si care reprezinta un semn tribal.

Prezentatoarea emisiunii “Megastar”, de la Prima TV, si-a tinut foarte bine ascuns “micul secret”, nedezvaluind public niciodata faptul ca s-a tatuat. Mai mult, desi a fost protagonista a nenumarate pictoriale sexy, unde a pozat imbracata sumar, doar in lenjerie intima, ea a insistat sa-si ascunda cu sfintenie misteriosul desen. Ciudat este si faptul ca tatuajul Andreei este unul atipic, realizat nu cu negru, asa cum se obisnuieste, ci cu o nuanta de maro, destul de deschisa, pentru a nu contrasta foarte mult cu nuanta pielii.

Oana, campioana la tatuaje

In timp ce Andreea prefera ca tatuajul ei sa fie vazut doar de iubit, Oana Zavoranu, foto dreapta, care si ea se poate mandri cu un desen in aceeasi zona intima, nu pierde nici o ocazie de a si-l etala. Actrita poarta numai pantaloni cu talie foarte joasa tocmai pentru ca tatuajul sa poata fi admirat de oricine. Mai mult, chiar si papusa care o intruchipeaza va fi “marcata” in acelasi loc.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.