Fata presedintelui a investit 8.400 de euro in operatii estetice. Anual, ea mai cheltuieste 5.500 de euro pe tratamente cosmetic

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui, a apelat la bisturiul chirurgilor plasticieni pentru a-si corecta defectele genetice.

Nemultumita de felul cum arata tenul si nasul sau, mezina familiei Basescu a apelat la serviciile doctorului Constantin Stan (clinica Medical Service), recunoscut chirurg plastician printre vedete.
De-a lungul timpului, obsesia pentru metodele de infrumusetare a creat dependenta. Elena petrece lunar zeci de ore in centrele de infrumusetare, cheltuind sume exorbitante.

Anual, investitia in extensii, unghii, bronzare artificiala, gene false, lentile de contact si colagen in buze se ridica la aproape 5.500 de euro. Pe de alta parte operatiile estetice de reconstructie, rinoplastie si peeling chimic au costat-o 8.400 de euro.

La momentul respectiv nu “descoperise” nici genele false, care creeaza impresia de ochi mari. Elena a apelat la creionul dermatograf si la rimelul folosit in exces. Rezultatul nu a fost tocmai unul estetic!
Cearcanele proeminente, foto dreapta, - probabil in urma unei nopti albe prin cluburi si urmele vinetii ale rinoplastiei s-au dovedit a fi greu de cosmetizat chiar si cu un machiaj de calitate.

In urma renuntarii la extensiile de par, podoaba capilara a Elenei a avut de suferit. Suvitele de par rupte au fost prinse, urmand ca la scurt timp sa fie “mascate” de alte mese atasate.

Peeling chimic 400 de euro

Din cauza faptului ca are probleme cu tenul: acnee si pete in urma expunerii excesive la solar, Elena a apelat la peeling-ul chimic. Acest procedeu de infrumusetare se realizeaza prin aplicarea unui acid pe fata, care arde un strat de piele. Se recomanda internarea ambulatorie, deoarece fata trebuie ferita de microbi, pana la formarea unei cruste. Curatarea completa a fetei se realizeaza in trei saptamani.
Rinoplastie (operatie nas) 2 x 4.000 de euro

In celebra clinica privata a doctorului Stan, din Bacau, Elena a pasit de doua ori pentru reconstructia nasului. Dupa cliseul “se poate si mai bine”, mezina familiei prezidentiale a considerat ca se poate sa ajusteze si mai mult. Dupa a doua interventie chirurgicala de remodelare, Elena s-a declarat multumita.
Tatuaj la buze 300 de euro

Pentru a da impresia de un mai mare volum la buze, Elena si-a conturaj buzele injectate cu colagen, printr-un tatuaj permanent.

Lentile de contact 500 de euro/an

Elena Basescu s-a nascut cu ochii caprui, dar sa nu va mire daca o vedeti si cu ei verzi. Asta pentru ca, din cand in cand, poarta lentile de contact. Acestea costa 300 de lei (85 euro) si se schimba dupa 30 de purtari, sau cel tarziu o data la doua luni.

Unghii false 400 lei/luna

De aproape cinci ani, Elena are unghiile construite din acril. Pentru intretinerea acestora, fiica presedintelui are programari de cel putin doua ori pe luna la Perfect Nails.

Colagen in buze 400 de euro

Complexul buzelor subtiri sau doar dorinta de a corecta unde natura nu a fost prea generoasa au determinat-o pe Elena sa isi injecteze colagen in buze. Acest procedeu se repeta la fiecare cinci luni. Unii chirurgi plasticieni folosesc si grasime naturala, obtinuta din corpul persoanei (zona genunchiului, a soldurilor), in idea ca organismul respinge un corp strain.

Gene false din par natural 100 de euro/luna

Pentru a da impresia unor ochi mari, Elena a apelat la iscusinta unei cosmeticiene a salonului “Ella Style”, recunoscuta printre divele autohtone. Ella, cosmeticiana, ii aplica genele din par natural una cate una. Printre colegele de la salonul de infrumusetare se numara Elena Udrea, Monica Columbeanu, Iulia Albu.

Extensii de par 1.000 de euro

O data cu incheierea sezonului estival, Elena a incercat o schimbare de look. Aceasta si-a aplicat extensii de par, renuntand si la breton.

Bronzare la solar 25 lei/10 minute

Nelipsite din ritualul de infrumusetare sunt si sedintele de bronzare artificiala la un centru din reteaua Ergoline. De cel putin doua ori pe saptamana, Elena isi mentine bronzul, expunandu-se la “ultravioletele” interzise in alte tari.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.