Din clipa in care a devenit parinte, Dan Helciug nu mai are deloc liniste. Solistul e trezit de mai multe ori pe noapte de baietelul sau, Luca Dan, care la sapte luni este chinuit de durerile de dinti.

Dan si sotia sa, Elena, fac nopti albe, din ce in ce mai des in ultima vreme, pentru ca bebelusul se trezeste in toiul noptii tipand de mama focului, fie ca ii este foame, fie ca il dor dintii care incep sa-i apara deja in aceasta perioada.

“Nu e asa usor sa fii tata! Luca ne scoala de mai multe ori pe noapte din somn, dar asta e, ne-am obisnuit. Eu si nevasta-mea mergem cu randul sa-l linistim”, a declarat Helciug, pentru Click!, fara sa isi poata stapani cascatul nici in timpul convorbirii telefonice.

Daca noaptea este foarte agitat, ziua micutul Luca se potoleste ca prin minune, devenind un bebelus foarte linistit. “Este un baietel normal, chiar cuminte as putea spune. Nu face nazbatii, dar mai plange si el, ca doar e copil. Problema e ca doar noaptea se dezlantuie”, a incercat Dan sa-si apere odorul.

Solistul si-a intrat foarte bine in rolul de tatic si a devenit deja expert in schimbatul scutecelor. El nu se da inapoi nici atunci cand sotia il mai roaga sa-l imbaieze impreuna pe ala micu'.

“Recunosc, totusi, ca eu doar asist la baie. Nu am curaj sa-l spal de unul singur. E prea mic si mi-e frica sa nu-mi alunece cumva din maini”, ne-a spus el cu umor. Printre picaturi, solistul gaseste timp sa puna la punct ultimele detalii la albumul pe care trupa Spitalul de Urgenta il va lansa la primavara.

"Voi parodia emisiunile-concurs"

Dupa ce a stat departe de micul ecran mai bine de trei ani, Helciug se pregateste sa revina in televiziune ca prezentator al unui nou show de divertisment.

“Este vorba despre o parodie la adresa emisiunilor-concurs de la noi. Am filmat deja episodul-pilot si saptamana viitoare vom afla unde va fi difuzat”.

La aceasta ora, firma producatoare a propus inregistrarea la trei televiziuni, urmand sa fie ales postul care va oferi cei mai multi bani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.