“Toate femeile din familia mea sunt dotate”, a spus Anna, cu toate ca pictorialele facute de-a lungul timpului nu-i sustin teoria.

Anna Stepvania Lyzhcko, pe numele ei de scena Anna Lesko, a oferit miercuri seara un discurs colorat, presarat pe ici colo cu expresii in limba rusa, care, ce-i drept, i-au dat un plus de farmec.

Invitata la emisiunea “Agentul VIP” de la Antena 2, cantareata din Chisinau ne-a asigurat ca bustul sau generos este suta la suta veritabil si a negat orice operatie estetica.

“Surorile mele, mami-cika, bunica, matusile sunt foarte dotate. Asa suntem noi, tatoase”, a scapat porumbelul Anna Lesko.

Cei care o cunosc insa pe fasneata basarabeanca inca de la inceputul carierei sale ar putea lesne sa confirme ca nurii Annei n-au fost atat de ispititori dintotdeauna.

Posterele si fotografiile realizate in anul 2002, atunci cand Anna si-a lansat primul album, “Flacari”, risipesc orice urma de indoiala.

E suficient sa privim pictorialele actuale pentru a ne convinge ca sanii Annei n-aveau cum sa creasca precum cozonacul, fara ajutorul unui chirurg dibaci.

Altfel, solista-pictorita a recunoscut cu sinceritate ca aproape toti barbatii cu care lucreaza se indragostesc inevitabil de ea si ca a primit o gramada de cereri in casatorie.

Monica: "Lesko n-are valoare!"

Anna Lesko nu a pierdut ocazia de a vorbi despre relatia pe care a avut-o cu Irinel Columbeanu, multumindu-i in direct pentru sprijinul financiar acordat la inceputul carierei. Monica nu a iertat insa iesirea Annei:

“Ma simt flatata atunci cand cineva care are o valoare mai mica incearca sa se promoveze folosind numele Columbeanu. si-a ales si un moment potrivit, cand mie si lui Iri ne merge foarte bine. Oricum, sunt incantata cand cineva vorbeste atat de frumos despre sotul meu”, ne-a declarat Monica.