Blonda din PD incheie cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine".

Urmand exemplul unor politicieni ca Petre Roman si Cozmin Gusa, care au participat, in calitate de invitati, la emisiunea „Dansez pentru tine”, implicandu-se in rezolvarea unor cazuri sociale, Elena Udrea, Victor Ponta si Daciana Sarbu vor dansa si ei pentru un scop nobil in finala din aceasta seara, transmisa de Pro TV de la ora 20.30.

Elena Udrea a acceptat invitatia revistei „The One” si va dansa cu Bogdan Boanta (membru al baletului emisiunii si fost partener al Laurei Cosoi in al treilea sezon „Dansez pentru tine”), un dans popular din Banat, pentru a ajuta o fetita in varsta de 11 ani.

Ioana este eleva in clasa a V-a si, la doar 7 ani, avea grija de tatal sau si de bunic, dupa ce mama ei i-a parasit, iar cei patru frati au ajuns la un centru de plasament. Ulterior, Ioana a fost infiata, iar acum ea viseaza sa usureze viata mamei sale adoptive, care se confrunta cu multe nevoi.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.