Dupa un sir de gafe care au mentinut atentia presei asupra ministrului de externe Adrian Cioroianu, in aceasta dimineata, mai multe publicatii anunta ca fosta sotie a ministrului, Luminita Cioroianu se adreseaza instantei pentru ca politicianul sa-i mareasca pensia alimentara fiului sau.

Potrivit Cancan, Luminita, fosta sotie a lui Cioroianu, l-a actionat in judecata, cerandu-i sa plateasca o pensie alimentara mai mare copilului pe care il au impreuna. In 2003, in urma divortului dintre cei doi, baietelul in varsta de opt ani a fost incredintat spre crestere mamei, urmand sa primeasca din partea tatalui o pensie alimentara lunara.

Cancan a scos in evidenta faptul ca in timp ce ministrul se rezuma sa plateasca o pensie alimentara modica fiului sau, logodnica sa, Alexandra Coman a fost surprinsa purtand numai lucruri scumpe (geanta Louis Vuitton Monograme Multicolore de 935 de euro si sandale Gucci de 270 de euro).

De altfel, chiar astfel de observatii ale presei ar fi determinat-o pe fosta sotie a ministrului sa ia decizia actionarii in justitie a lui Adrian Cioroianu, ale carui venituri ar fi crescut dupa numirea acestuia in Guvernul Romaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.