Stefan Banica jr. si-a anulat absolut toate concertele incepand cu data de 18 decembrie, special pentru a fi alaturi de Andreea atunci cand aceasta va naste.

Zana isi doreste foarte mult ca micuta Violeta sa vina pe lume chiar de ziua ei, pe 22 decembrie.

Chiar daca mai are putin pana sa-i vina sorocul, Andreea a tinut mortis sa fie alaturi de sotul sau la lansarea celui mai recent videoclip al acestuia, la piesa “S-o facem lata”.

Zana si actorul-cantaret au declarat ca asteapta cu nerabdare ca micuta Violeta sa vina pe lume, mai ales ca, de curand, s-au mutat in casa noua.

“Dupa concertele de Craciun ce vor avea loc pe 14, 15, 16, 17 si 18 decembrie, mi-am anulat absolut toate cantarile si angajamentele. Vreau sa fac o pauza si sa petrec Sarbatorile in liniste, alaturi de familia mea. Pentru mine, anul acesta a fost unul cu multe realizari, iar cea mai importanta dintre ele este fetita mea, pe care eu si Andreea o asteptam cu nerabdare”, a declarat artistul, ieri, la evenimentul ce a avut loc la Institutul Francez, unde Andreea si-a facut aparitia inaintea sotului.

Mai in forma ca niciodata, vedeta TVR a marturisit ca se simte foarte bine si ca si-ar dori enorm ca micuta Violeta sa se nasca chiar de ziua ei, pe 22 decembrie. “Acum e doar o chestiune de timp. Eu as vrea sa se nasca in aceeasi zi cu mine, dar ce-o vrea Dumnezeu! Sper sa am o nastere usoara, fara probleme, asa cum a fost si sarcina”, a mai spus prezentatoarea emisiunii “Surprize, surprize”.

In ceea ce priveste viitorul micutei, Andreea s-a aratat categorica, declarand ca nu si-ar dori ca fiica ei sa devina vedeta tv : “Sincer, n-as vrea sa lucreze in televiziune. Celebritatea are parti bune, dar si parti rele. Cel mai deranjant este ca nu te poti bucura in liniste de cele mai importante evenimente din viata ta personala. Eu nu voi face din copilul meu o mascota!”. Cum si el impartaseste aceeasi opinie, Banica jr. a compus o piesa “Protest”pe noul sau album, pe care a dedicat-o tuturor acelora care i-au creat o imagine falsa.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.