Oana Zavoranu a fost in extaz cand i s-a propus sa defileze, marti seara, pe podium la festivalul de moda, cu motanul ei, Marty, in brate.

Asta dupa ce, in primavara, la primul sau videoclip, regizorul a refuzat sa mai filmeze pisoiul, fapt care a isterizat-o pe vedeta.

Inainte de a se cununa religios cu Pepe, Oana a imbracat rochia de mireasa, la Festivalul Modei, pentru firma Occasion.

Vedeta a atras toate privirile cand a aparut pe scena, costumata intr-o tinuta sexy si extravaganta: o salopeta neagra, de piele, accesorizata cu manusi lungi si voal de dantela.

Ineditul prezentarii a fost faptul ca Oana a defilat impreuna cu motanul ei, Marty, despre care a exclamat, chiar in timpul prezentarii, ca el e copilasul ei.

Conform unor surse neoficiale, actrita ar fi primit suma de 5.000 de euro pentru a aparea pe podium, acesta fiind cel mai mare onorariu obtinut de vreo vedeta la aceasta editie a festivalului.

Recunoscuta pentru stilul ei vestimentar excentric si nonconformist, nu ar fi exclus sa o vedem pe Oana imbracata intr-o tinuta similara chiar si la propria nunta.

Asa cum era de asteptat, Monica Columbeanu nu numai ca nu a lipsit de pe podium, dar s-a intrecut pe sine insasi in ceea ce priveste numarul de prezentari, defiland pentru opt designeri, ea lipsind numai de la doua colectii, printre care si a Romanitei, care a incheiat seara si pe care Monica a urmarit-o din primul rand al publicului, alaturi de Irinel. De indata ce s-a asezat langa sotul ei, Monica i-a reprosat faptul ca, la ultima prezentare, Irinel i-a oferit buchetul de flori ei, in loc sa i-l dea creatoarei de moda.

Parada modei cu sanii la vedere

Cel mai gustat moment al serii a fost acela cand uneia dintre manechine i s-a dezgolit sanul, din cauza decolteului foarte adanc. Regie sau nu, domnisoara s-a comportat ca si cand nici nu a sesizat incidentul si a defilat pana la sfarsit, fara a incerca, macar, sa se acopere.

Iri, ce zici de pantofii tatalui tau?

Pentru prima oara, parintii lui Irinel au venit la festival pentru a-si admira nora pe podium. Spre deosebire de gusturile fine ale fiului sau, care impresioneaza, de fiecare data, cu pantofii pe care-i poarta, Columbeanu senior nu pare sa acorde prea multa importanta incaltamintei. El a purtat o pereche de pantofi care aveau un model ce a facut furori in urma cu cativa ani buni.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.