Posturile tv vor sa atraga telespectatorii de ziua nationala cu talk-show-uri si filme.

Ziua nationala a Romaniei este prilej pentru televiziuni sa se intreaca in a realiza emisiuni tentante pentru a inregistra audiente cat mai mari. Transmisiile tv traditionale din locurile unde se imparte ciolan cu fasole si tuica fiarta vor trece in planul doi.

TVR 1 isi va incepe emisiunile speciale cu Telematinalul, prezentat de Alina Bratu si actorul Mircea Diaconu. De la ora 10.10, TVR 1 difuzeaza Aniversarea Zilei Nationale a Romaniei - 89 de ani de la Marea Unire: vor avea loc transmisiuni directe alternative de la Bucuresti si Alba-Iulia, unde se va tine parada militara de 1 Decembrie, la Arcul de Triumf, si un Te Deum, la catedrala din Alba-Iulia.

Marius Florea Vizante va avea o editie aparte, iar invitatii aflati in „Cafeaneaua astrelor" vor intra sub zodia... Romaniei. Adrian Nastase, Adrian Severin, Petre Roman si Adrian Cioroianu vor vorbi deschis despre Romania dupa Revolutia din '89.

„Suntem romani, si asta ne ocupa tot timpul"...la patrat!

Ziua nationala va incepe la Antena 1 cu un matinal ai carui "eroi" vor fi Mircea Badea si Dan Capatos. Cei doi nazdravani ai Antenei vor oferi romanilor un adevarat campionat de replici acide, ironii si poante in stilul lor specific, dar la... puterea a doua! Timp de trei ore, Badea si Capatos vor sustine cu argumente puternice si reportaje reale faptul ca: "Suntem romani, si asta ne ocupa tot timpul".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.