Pana si spectatorii erau mai degraba preocupati sa-si gaseasca un scaun in sala decat sa admire colectiile.

Desfasurat intr-un spatiu mult prea mic pentru un eveniment de amploare, Festivalul de Moda a oferit o serie de situatii comice, unele chiar la limita penibilului. in sala de la Grand Hotel Rin, spectatorii s-au agitat, in cautarea unui scaun liber.

Alertati de faptul ca VIP-uri precum Oana Roman si Adriana Bahmuteanu stateau in picioare, lungindu-si gatul dupa modele, organizatorii au alergat cu scaunele in spate chiar in timpul show-ului. Prezentatoarea Claudia Neghina a ramas muta de uimire atunci cand un domn muta de zor mobila in timp ce ea se anunta sponsorii festivalulului.

Alte imagini haioase le-au oferit micutii trimisi de parinti sa faca parada modei in ziua dedicata juniorilor. Daca unii bebelusi si-au continuat nestingheriti somnul de dupa-amiaza, desi se aflau in toiul prezentarii, altii, timorati de blitz-uri, au izbucnit in plans si au vrut sa fuga de pe scena. Nici manechinele cu pretentii nu s-au dezmintit. Prezentarea de lenjerie intima s-a transformat intr-o parada a posterioarelor care de care mai dotate la capitolul aripioare si celulita.

Monica, record de prezentari

Desi ne-a marturisit ca si-ar dori sa se mai ingrase macar doua-trei kilograme, iata ca Monica a avut trecere la designerii prezenti la Festival.

Pana astazi, sotia lui Irinel Columbeanu, foto dreapta, a avut nu mai putin de 19 aparitii pe podium, cele mai cunoscute nume pentru care a prezentat fiind: Catalin Botezatu, Rita Muresan, Lisa Panait, Laura Olteanu si Mihai Albu, Rossi Barbarosa etc. Monica si fiica ei, Irina, platita si ea pentru aparitii, au marit considerabil conturile familiei Columbeanu.