Cel mai bine platit solist de la noi, Mihai Traistariu, va da lovitura de Revelion, cand va avea patru spectacole, pentru care va castiga 12.500 de euro.

El va concerta si in deschiderea recitalului pe va care vestitul cantaret Tom Jones il va sustine in noaptea dintre ani, la Romexpo.

Anul acesta, Revelionul organizat de primarul Marian Vanghelie, la Romexpo, va avea un invitat de marca in persoana vestitului solist Tom Jones.

Acesta s-a interesat personal de numele romanilor care vor canta pe aceeasi scena cu el la trecerea dintre ani, cerandu-le organizatorilor - firma LA Entertainment, condusa de Luminita Anghel si prietenul ei, Bogdan Friederich, sa-i trimita mai multe CD-uri cu solisti (3 fete, respectiv 3 baieti) pe care sa-i aleaga el insusi.

Daca la capitolul voci feminine, starul s-a oprit la nume precum Luminita Anghel, Elena Gheorghe si Andra, in ceea ce priveste baietii, Jones nu a fost vrajit decat de Mihai Traistariu, urmand ca in scurt timp sa decida care vor fi ceilalti doi cantareti autohtoni demni sa evolueze in deschiderea show-ului de la Romexpo.Traistariu si-a pregatit deja repertoriul, care va include sase piese, cantate live, prestatie pentru care va primi 6.000 de euro.

De Revelion, Mihai mai are insa are programate inca trei concerte, unul la Restaurantul Perla din Capitala (unde va fi remunerat cu 1.500 de euro), altul la Calarasi (2.500 de euro)si la Buzau (2.500 de euro). Castigurile sale in noaptea dintre ani se vor ridica la 12.500 de euro.

In timp ce Mihai Traistariu nu intra pe scena decat pe sume foarte mari, Paula Seling nu a primit nici un leu din partea organizatorilor concertului cantaretei americane Beyonce. “Nu am primit onorariu pentru concertul Beyonce. M-am simtit insa foarte onorata ca am putut canta pe aceeasi scena cu Beyonce”, a declarat Paula Seling pentru Click!.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.