Cel mai recent promovat produs muzical romanesc peste hotare si nu oricum, ci cu un real succes la publicul de rock, trupa Firma a ajuns si la momentul cel mai asteptat de fani: lansarea albumului "Exit".
Astfel, miercuri, 28 noiembrie, in Music Club, incepand de la ora 20.00, fanii vor avea oportunitatea sa fie prezenti la petrecerea de promovare a celui de-al doilea album din cariera baietilor nominalizati la MTV Europe Awards.

Dupa cum se si asteptau admiratorii, pentru evenimentul de lansare, Rocca & co. au pregatit un show live deosebit, totul pentru a prezenta publicului un concert inedit, demn de orice scena internationala. Mai mult, cei prezenti vor avea parte de o surpriza de proportii: vor putea viziona in premiera interviul realizat de celebrul si ultrasimpaticul Wyclef Jean cu trupa.

"Exit" contine hitul "Baby is crying", piesa ce i-a trimis pe cei cinci baieti direct in finala "New Sounds of Europe" si care face deja parte din playlist-ul VH1 International. Pe langa deja bine cunoscutul single, Rocca, Erhan, Andrei, Sorin si Lama, intr-un cuvant Firma, vor incinge spiritele la evenimentul de lansare cu cele mai noi piese ale trupei, incluse pe albumul produs impreuna cu MediaPro Music, dar si cu melodiile mai cunoscute, de pe primul lor album, piese precum "Nimeni", "Important" sau "La orbire".

Pentru fanii care asteptau de mult un nou concert Firma, asteptarea ajunge la sfarsit miercuri, 28 noiembrie, odata cu lansarea oficiala pe piata a celui de-al doilea album al trupei.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.