La concertul din Australia, Kylie Minogue a lesinat chiar in momentul in care cobora de pe scena.

Diva a fost dusa la cabina de unul din membrii echipei ei pentru ca nu se mai putea tine pe picioare, informeaza Daily Mail. Tragedia s-a datorat unei depresii pe care cantareata a suferit-o dupa batalia contra cancerului.

In cadrul unui documentar de televiziune, bomba sexy Kylie Minogue a recunoscut ca “a vazut moartea cu ochii” in cele cateva clipe de inconstienta de la sfarsitul unui concert. Diva a cazut pur si simplu din picioare cand incerca sa coboare de pe scena. “Am crezut ca sunt destul de puternica. Dupa ce am invins cancerul la san am crezut ca pot face orice. Dar nu a fost asa”, a declarat diva australiana.

Conform apropiatilor, lesinul cantaretei s-a datorat unei caderi fizice violente, pe fondul unei grave depresii psihice. “Imi simteam trupul ca un camp de lupta”, a mai adaugat cantareata. Kylie a descris acele clipe de cosmar in care “simtea ca se duce in jos si ca nu mai are nici o putere in corp”. Cu toate astea, nu a contenit sa ii multumeasca lui Dumnezeu ca intamplarea nefericita nu a avut loc pe scena, unde s-ar fi facut de ras in fata fanilor.

Ajunsa in cabina, ea a cazut pur si simplu pe covor, unde a stat pret de cateva minute care i s-au parut mai lungi decat intreaga viata. “Sunt epuizata atat fizic, cat si psihic”, a recunoscut in incheiere Kylie, care abia a inceput un turneu international.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.