Reporterii Televisa au fost in Romania cu scopul de a realiza un reportaj cu parintii Andreei, oferindu-le, totodata, si doua bilete de avion gratuite, pana in Mexic, pentru a-si incuraja fiica, la celebrul concurs “Dancing Around the World”, unde ea evolueaza alaturi de Petrisor Ruge.

Sandel Balan a fost incantat de oferta televiziunii din Mexic de a merge sa-si vada fata mai ales ca organizatorii concursului ar fi acoperit toate costurile voiajului, dar s-a vazut nevoit s-o refuze. “Am foarte multe inregistrari in aceasta perioada cu alte trupe pe care le am sub contract. Nu puteam sa-i las balta si sa merg sa o va pe Andreea!”, a declarat, in exclusivitate pentru Click!, cunoscutul impresar.

El a acceptat totusi sa fie protagonistul unui reportaj pe care televiziunea din Mexic l-a realizat la Ploiesti, in casa parinteasca a Andreei. “Au vrut sa faca un material despre viata ei, despre parintii ei. I-am ajutat cat am putut si le-am povestit multe lucruri despre ea”, a mai spus Sandel Balan.

Desi ani buni Andreea si tatal ei au fost certati, acum se pare ca cei doi au ingropat securea razboiului, tatal vedetei exprimandu-si dorinta de a o impresaria din nou pe fiica sa . “I-am gasit 7 spectacole pentru noaptea de Revelion. O sa cante nonstop”, ne-a mai declarat acesta.
ii promoveaza piesele iubitului

Andreea se va intoarce din Mexic abia pe 20 decembrie si, din pacate, nici Keo, iubitul ei, nu va putea sa o viziteze, acesta fiind si el ocupat pana peste cap cu concertele si inregistrarile.
Pentru ca ii este insa foarte dor de Keo, Andreea inroseste firul telefonului, vorbind cu el de cel putin cinci ori pe zi. De altfel, la ultimul show sustinut in Mexic, fosta jumatate a trupei Andree a cantat in limba engleza piesa “Ridica-te si danseaza”, compusa de iubitul ei impreuna cu Cornel, solistul trupei Vank.

Din nou pe primul loc

Echipa Romaniei si cea a Mexicului s-au clasat la egalitate, pe locul intai, la cea de-a patra editie a concursului international “Dancing Around the World”, care s-a incheiat duminica. Daca tatal Andreei nu a putut veni sa-si sustina fiica, Petrisor i-a avut alaturi, chiar pe ringul concursului international, pe mama si fratele sau, care au mers pana la capatul lumii pentru a-i sustine pe reprezentantii nostri.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.