In urmatoarea perioada, va fi nunta mare in familia Adrianei Bahmuteanu, care se pregateste sa-si insoare, a doua oara, ciinele Bijou, un bichon maltez.

Dupa cum se stie, anul trecut, chiar de ziua Romaniei, vedeta si-a casatorit patrupedul cu catelusa Puffy, a stilistului Marian Dirta. Marele eveniment a avut loc la un cunoscut restaurant bucurestean, iar anul acesta se va repeta nunta. Imediat ce au devenit sot si sotie in "fata legii", Puffy a disparut, iar mirele a ramas singur si neconsolat. Intre timp, stilistul si-a achizitionat un alt bichon, pe care il cheama tot Puffy, asa ca e rost de mare petrecere. Socrul mic este cel care l-a petit pe Bijou, iar soacra mare a zis da pe loc. Zilele acestea, va avea loc doar o logodna, iar nunta va fi peste sase luni, atunci cind Puffy va mai creste si va putea deveni mireasa cu adevarat. Deja, Adriana a inchiriat Palatul Mogosoaia, unde vrea sa faca nunta si sa cheme multe vedete si catelusii lor. Daca, anul trecut, mireasa a purtat o rochie cu cristale swarovski de 1.500 de euro, iar costumul mirelui a costat 500 de euro, la aceasta nunta rochia va fi creata de un designer cunoscut afara si va fi de 2.000 de euro. Mirele va fi imbracat de un creator autohton, pe care il va alege mama-soacra. La Palat, acolo unde va avea loc manifestarea, si invitatii se vor imbraca elegant, ca sa respecte traditia locatiei. Putem spune ca Silviu Prigoana va merge si el la nunta, ca doar nu o sa o lase pe Adriana singura in asemenea momente.

Patrupedele vor locui cind la Adriana, cind la Dirta

Nasi vor fi cateii unei prietene a Adrianei, dar si un Schnauzer al Martei Mocanu. In ceea ce priveste meniul, Adriana vrea sa fie unul variat, care sa cuprinda delicatese culinare, dar si mincaruri traditionale romanesti. Nu vor lipsi sarmalutele, fripturile, dar nici fructele de mare si dulciurile fine. Asta pentru stapinii patrupedelor. Mirii si celelalte animale vor avea si ele la discretie mincare specifica, dar de cea mai buna calitate. Va fi petrecere pina dimineata, iar, de data asta, Dirta isi doreste foarte mult ca Puffy sa fie fericita alaturi de Bijou. In cazul in care lucrurile vor evolua cum trebuie, Adriana si Marian vor deveni si bunici. Inca nu s-au decis unde vor locui, dar vor sta, prin rotatie, cind in casa familiei Prigoana, cind in cea a stilistului. Socrii se gindesc sa le amenajeze indragostitilor un locusor numai al lor. Marian e fericit ca-si marita catelusa cu bichonul Adrianei, aceasta din urma fiind una dintre cele mai apreciate vedete autohtone. Asteptam si botezul!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.