Dupa ce a ramas fara custodia celor doi copii ai ei, Britney Spears incearca sa umple acest gol prin adoptia unor gemeni din China.

Stirea a fost dezvaluita de publicatia britanica “News of the World”, care citeaza mai multi prieteni ai cantaretei.

Britney Spears a luat decizia de a adopta doi gemeni din China dupa ce a aflat ca va pierde custodia celor doi copii, Sean Preston si Jayden James, pe care-i are impreuna cu Kevin Federline.

“A inceput imediat sa caute copii dati spre adoptie. A decis sa ia doi baietei gemeni, in varsta de sase ani, din China. Mi-a spus saptamana trecuta ca e disperata la gandul ca nu-si va mai vedea copiii. Tot atunci mi-a zis ca a vorbit cu avocatul ei, care a demarat procedurile de adoptie ale celor doi copii din China. Formalitatile ar putea dura cateva luni, mai ales ca Britney nu are o reputatie foarte buna ca mamica, avand in vedere ca justitia din SUA tocmai a decis sa-i ia custodia propriilor copii”, a declarat un prieten al cantaretei.

Daca adoptia se va finaliza cu succes, Britney se va alatura clubului de celebritati care au facut deja acest lucru. Pe aceasta lista apar, printre altele, Madonna si Angelina Jolie. Pe langa preocuparile cu adoptia, vedeta mai are o grija extrem de ciudata. Ea s-a hotarat sa-si plateasca deja... inmormantarea.

Publicatia britanica afirma ca Britney a achitat 50.000 $ unei firme de pompe funebre care se va ocupa de inmormantarea vedetei cand aceasta va muri. “Pare ciudat ca o tanara de 25 de ani sa se gandeasca la moarte, dar Britney mi-a spus ca nu se stie niciodata si vrea sa aiba toate lucrurile aranjate din timp”, a declarat prietenul vedetei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.