Desi sunt impreuna de doar doua luni, iata ca relatia dintre Monica si nou ei iubit, Danny Cipriani, e pusa la grea incercare.

Larissa, o tanara vedeta de televiziune din Anglia, a facut o serie de dezvaluiri soc in presa britanica, relatand amanunte picante din timpul unor partide de sex cu Danny, “consumate” in urma cu cateva saptamani.

In ciuda faptului ca presa britanica a speculat ca Monica s-ar intalni cu un lord britanic in varsta de 50 de ani, aceasta are, de fapt, o relatie, de doua luni, cu rugbystul Danny Cipriani, cu cinci ani mai tanar decat ea.

Dar iata ca fericirea Monicai e umbrita de vedeta de televiziune Larissa Summers (21 de ani), care a povestit publicatiei News of the World amanunte din timpul partidelor de sex dintre ea si Danny. Larissa si Dani s-au intalnit, pentru prima oara, in urma cu sapte saptamani, intr-un club londonez.

“A fost foarte insistent. intr-un final, i-am dat numarul meu de telefon. Am inceput sa vorbim, sa ne trimitem mesaje si ne-am reintalnit dupa cateva zile, in acelasi club”, a povestit Larissa. incantat de tinuta provocatoare a vedetei tv, Danny i-a propus acesteia sa paraseasca clubul si sa mearga la un hotel.

“A platit 150 de lire pentru o camera, asta dupa ce, de teama de a nu fi descoperit de Monica, Danny s-a inregistrat la receptie cu numele unui coleg de-al sau”, a dezvaluit vedeta tv. Ea a mai povestit ca rugbystul a dorit sa faca sex in lift, dar ca, la sugestia ei, ar fi renuntat la indrazneata idee.

“Cum am ajuns in camera, m-a aruncat pe pat si am facut sex ca doi nebuni, in trei pozitii diferite si in fata oglinzii. M-a tras atat de tare de par, incat aproape mi-a desprins extensiile”, a dezvaluit tanara prezentatoare.

Larissa sustine ca l-a intrebat pe Danny in repetate randuri daca are sau nu o iubita, iar acesta i-a spus ca este singur. De indata ce a aflat ca este iubitul lui Cheeky Girl, aceasta a pus capat relatiei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.