De asemenea, primele pagini ale revistelor sunt pline cu micile slabiciuni culinare care le caracterizeaza.
Starul din "Prietenii tai", Lisa Kudrow, are o slabiciune pentru ciocolata. Lisa, insa, reuseste sa se fereasca de carnea rosie, consuma foarte putini carbohidrati, are parte de portii mici dar dese si astfel reuseste sa respecte sfaturile nutritionistului sau.

Portia Di Rossi, frumoasa blonda din serialul "Ally McBeal" face parte din vedetele cu cele mai ciudate obiceiuri alimentare. Portia nu se atinge de nimic ce contine sos si consuma doar carne de pui, legume si albus de ou. Singura ispita pe care actrita nu si-o refuza este cana de cafea.

Desi in serialul, "Totul despre sex" este obsedata de moda si bun gust, Sarah-Jessica Parker isi mentine silueta nu cu vreo dieta anume, ci cu un program zilnic de exercitii. "Prefer sa merg pe jos decat sa iau un taxi. Nu am un program de exercitii pe care sa-l respect zilnic, dar incerc, ca de fiecare data cand am posibilitatea, sa fac putina miscare sau sa merg la sala".

In ciuda faptului ca toti nutritionistii recomanda constant persoanelor care vor sa slabeasca o dieta in concordanta cu stilul fiecaruia de viata, respectiv cu conformatia corporala proprie, oamenii vor fi mereu atrasi ca fluturii de lampa de "confidentele" vedetelor si vor incerca sa le imite.