Ea a muncit ani la rand ca sa devina Zana Surprizelor. El e supranumit acum Regele Rock’n’Roll.

Viata Andreei Marin si a lui stefan Banica jr e insa departe de a fi una de basm. Reporterii Click! au aflat ca Andreea e din cale afara de darnica. in schimb, stefan parca traieste cu un mare arici in buzunar.

Stefan Banica jr este cunoscut pentru firea sa “intreprinzatoare”, cantarind cu mare atentie fiecare banut castigat pe la concertele din tara.

Vestea despre “buzunarul cu tepi” al artistului a ajuns tocmai pe Calea Victoriei, direct in parcarea hotelului Bucuresti.

In aceasta zona cantaretul isi parcheaza bolidul, atunci cand merge la sala de sport. Baietii care percep taxa de parcare s-au obisnuit deja sa alerge dupa stefan Banica jr pentru a-l atentiona ca este o parcare cu plata.

Cu greu reusesc sa smulga de la el zece, douazeci de mii de lei vechi pentru un loc de parcare ocupat o zi intreaga de masina lui, in valoare de vreo 60.000 de euro.

“Stefan Banica jr este plin de el. Nu il mai lasa nimeni sa intre in parcarea de aici. Pentru o ora, parcarea costa cincizeci de mii de lei, iar el de-abia da baietilor cincisprezece mii de lei. Este un zgarcit”, povesteste unul din angajatii hotelului Bucuresti.

Cei din parcare nu pot spune acelasi lucru si despre Andreea Marin, care le lasa cate cinci sute de mii si chiar un milion, pentru cateva ore de parcare. “Andreea Marin e o finuta, ne da sute de mii si ne lasa si cheile de la masina, sa o parcam noi, nici nu se compara cu stefan”, sustin angajatii hotelului Bucuresti.

Lasa bacsisuri infime si la frizerie

Nici frizerii nu sunt prea incantati de stefan. De mai bine de treizeci de ani, vedeta se tunde in zona Foisorul de Foc - Calea Mosilor, acolo unde a copilarit. Aici, tunsul nu costa mai mult de 50.000 de lei vechi, iar el lasa cu greu 70.000 de lei.

“Il stim de cand era mic si venea impreuna cu tatal sau. E foarte tacut si nu prea vorbeste cu lu-mea... nici atentiile pe care le lasa nu sunt prea mari, zece-douazeci de mii de lei'', povestesc angajatii salonului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.