Brate de flori si sampanie pe scarile Primariei sectorului 3 din Bucuresti. Cristina Spatar s-a casatorit cu omul de afaceri Alin Ionescu.

Vestile bune in cuplul celor doi indragostiti se tin lant! Motivul?! Cristina Spatar se pare ca va organiza botezul inaintea cununiei religioase.

In ultima luna Cristina si-a dorit sa ramana insarcinata, insa semnele unui bebelus in viata ei s-au lansat asteptate. in dimineata cununiei civile se pare ca testul de sarcina a iesit pozitiv.

La cununie Cristina a purtat un deux-piece alb, creat de Catalin Botezatu, iar Alin a ales sa fie imbracat de catre Georgio Armani. Desi cei doi proaspeti indragostiti si-au amanat luna de miere, ei vor pleca o saptamana in Poiana Brasov.

Au avut accesorii de 100.000 de euro

Alin si Cristina poarta verighetele de cateva zile pe mana, chiar daca oficial nu erau casatoriti. La tinutele de aproape 10.000 de euro au accesorizat si bijuterii cu diamante in valoare de aproape 100.000 euro.

Pe langa verigheta si inelul de logodna cu diamant de cinci carate, valorand 45.000 euro, Cristina a mai purtat si un colier in set cu cercei cu diamante. Alin si-a pus in evidenta tinuta cu un ceas Vacheron Constantin in valoare de 20.000 euro si butoni din aur galben.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.