Un celebru hotel de trei stele, situat in inima Manhattan-ului, va gazdui pe 4 decembrie colectia primavara-vara 2008 a Romanitei Iovan.

Creatoarea de moda va profita de saptamana petrecuta in Statele Unite pentru a-i cumpara cadouri de Craciun fiului ei, dar si pentru a se pune la punct cu tot ceea ce presupune inaugurarea unui hotel.

Romanita Iovan, una dintre cele mai bogate femei din Romania, intentioneaza sa-si extinda afacerile si in domeniul hotelier. si pentru ca un astfel de proiect necesita o gramada de bani, timp, dar si inspiratie, designerul va da o fuga in Statele Unite pentru a “fura” cateva idei de la cei mai buni in acest domeniu.

Hotelul de trei stele care va fi inaugurat in cadrul complexului “Desmond Tutu Center” are un numar de 60 de camere mobilate ultramodern. Pentru ca va locui gratis chiar intr-un astfel de dormitor , Romanita va putea sa “fure” idei de design interior si pentru hotelul pe care il va construi in Romania.

“Pe 4 decembrie am fost invitata la inaugurarea hotelului “Desmond Tutu Center”, foto stanga. Mi s-a propus sa revin cu aceeasi colectie pe care am prezentat-o in septembrie la New York Couture Fashion Week. Se pare ca am cucerit America!”, glumeste Romanita, care se va imbarca spre New York pe 30 noiembrie.

Creatoarea de moda va sta in State o saptamana intreaga si va fi cazata gratis, chiar la hotelul care va fi inaugurat cu mare fast. Situat in luxosul cartier Manhattan, Desmond Tutu Center poarta numele celebrului arhiepiscop sud-african care a luat Premiul Nobel pentru Pace in anul 1984. Complexul de trei stele gazduieste si o scoala teologica.

“Va fi ocazia perfecta sa iau notite si sa ma inspir pentru hotelul pe care intentionez sa-l deschid in Romania. Am vazut pe Internet cateva imagini si m-a impresionat arhitectura cladirii din secolul 19, dar si designul modern al camerelor. Tocmai de aceea voi merge insotita de directoarea mea de marketing. Voi profita de vizita mea la New York pentru a cumpara si cadouri de Mos Craciun pentru Albert”, a declarat Romanita pentru Click!

Sotia pilotului Adrian Iovan nu va lipsi nici de la Festivalul de Moda, care se desfasoara in aceasta perioada la Bucuresti. Romanita isi va urca modelele pe podium marti seara, in cadrul celebrei colectii cu care a facut furori in America.

"In hol va sta urna cu cenusa mea!"

Chiar daca nu a pus inca piatra de temelie pentru hotel, nonconformista creatoare de moda are ganduri mari, ce-i drept, destul de macabre. “Dorinta mea este ca in holul hotelului sa dainuiasca urna cu cenusa mea dupa ce nu voi mai fi”, ne-a marturisit Romanita, cu umor negru.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.