Bacsis record in lumea lautarilor. Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a oferit unei trupe de muzicieni nu mai putin de 11.500 de euro pentru o melodie machedoneasca pe care a asculta-o de curand la nunta unui var de-al sau, din Pipera.

Precedentul record era detinut tot de Gigi Becali, care a platit, in urma cu mai multi ani, aproape 10.000 de dolari pentru o melodie de-a Elenei Carstea, una din artistele preferate de patronul Stelei.

“Cantecul era cu picurari (n.r. - oieri) si, pentru ca s-a regasit in versurile acelei melodii, nu s-a mai uitat la bani. A scos un teanc de euro din buzunar si le-a aruncat lautarilor fara sa-i mai numere. Am ramas perplecsi toti”, a declarat, in exclusivitate pentru Click!, unul dintre muzicantii imbogatiti peste noapte.

“Cand i-am numarat, la final, ni s-au inmuiat picioarele”, a continuat muzicianul machedon, care a tinut sa precizeze ca nici prin cap nu le trecea ca or sa plece de la acea petrecere cu cate 2.500 de euro: “Ne-am scos, pentru ca aveam si noi probleme... Sa traiasca nea Gigi!”.

Cunoscut ca un tip petrecaret, Becali stie sa se distreze indiferent de evenimentul la care participa. “imi place sa dansez, sa ma distrez, sa ma simt bine. Acum nu mai sunt tanar, dar cand aveam, asa, vreo 23-25 de ani, nu ratam nici o serata. Mergeam peste tot cu grupul de prieteni, stiam toate evenimentele mondene”, ni s-a destainuit el. Cu o avere pe care si-a estimat-o la peste un miliard de euro, Becali se afla in topul celor mai bogati romani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.