Pentru ca armele sale de aparare sunt putine in comparatie cu cele ale impresarului Radu Groza, Adina a fost nevoita sa recunoasca faptul ca a avut o relatie amoroasa cu acesta.

Cantareata il acuza pe fostul ei iubit ca a batut-o, intr-o criza de gelozie. Impresarul neaga acest fapt si afirma ca inregistrarile audio pe care le detine Adina reprezinta un trucaj.

Pusa intr-o situatie limita, Adina, liderul trupei Heaven, a recunoscut, in sfarsit, ceea ce presa a speculat de cateva luni bune: ea si impresarul trupei, Radu Groza, au format un cuplu. “Desi nu am intretinut raporturi sexuale, eu si Radu am fost impreuna, timp de cateva luni, dupa ce mama lui a decedat”, a dezvaluit Adina, miercuri seara, la emisiunea “Povestiri de noapte”, de la Acasa TV.

“Acum imi dau seama ca a fost o greseala din partea mea sa amestec viata profesionala cu cea personala. Acum asta e... suport consecintele”, a declarat cantareata, pentru Click!. Solista a facut o serie de declaratii-soc si a prezentat inregistrari audio care atesta faptul ca ea a dorit sa puna capat relatiei cu Radu, dar si ca acesta a agresat-o fizic, lovind-o cu pumnul in fata.

“S-a intamplat pe data de 15 iunie. Eram la un concert in provincie. Radu mi-a gasit telefonul, mi-a citit mesajele, dintre care unul era de la fostul meu sot, cu care ma intalnisem cu cateva zile in urma”, a adaugat Adina.

“L-am vazut de pe scena. Era foarte nervos... mi-am dat seama ca ceva rau urma sa mi se intample. in seara aceea, in camera de hotel, m-am tezit cu un pumn in fata. Am cazut pe podea, iar Radu nici macar nu a venit sa ma ridice”, ne-a mai povestit solista, care detine inregistrari din care reiese acest incident, pe care ea, de altfel, l-a reclamat si la Politie.

“Ai dat in mine, puteai sa ma omori... cum crezi ca as putea sa mai am o relatie cu tine?, i-a mai spus blonda fostului ei iubit, aceasta declaratie fiind inregistrata pe reportofon. “Tu-mi aduci aminte mereu de gestul acela... Ia-ma pe mine asa cum am fost si asa cum sunt acum”, i-a replicat impresarul.

Radu Groza nu doreste sa comenteze asupra acestui aspect, s-a rezumat doar sa afirme faptul ca inregistrarile reprezinta un trucaj. Totodata, el a fost prezent, miercuri seara, la emisiunea “Happy Hour” de la Pro TV, unde si-a discreditat “trupa de suflet”, spunand despre fetele de la Heaven ca nu sunt capabile sa cante live.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.